GRYDEHÅR | DEN OVERSETE FRISURE ER TILBAGE
grydehår

GRYDEHÅR | DEN OVERSETE FRISURE ER TILBAGE

RODEO

RODEO

I starten af 1990’erne skete der noget ret crazy, når det kom til frisurer. Flere husmødre begyndte at klippe deres børns hår og gjorde det på en ny og …spændende måde, må man sige: Mor tog ganske enkelt en elastik eller gryde og satte på barnets hoved, og så blev håret ellers klippet hele vejen rundt.

Voila! Sådan kom vi alle til at kende grydehåret!

Vi gætter på, at datidens mødre havde set filmen ‘Dum & Dummere’, hvor skuespilleren Jim Carrey rocker et legendarisk grydehår. 

I 00’erne blev der grinet en del af grydehår, men de seneste år – og også i 2023 – er grydehåret stille og roligt tilbage.

I dette blogindlæg viser vi nogle af de forskellige variationer af grydehår, som vi klipper her i RODEO og fortæller mere om den ikoniske frisure fra 90’erne.

Hvordan laver man grydehår?

grydehår

Hvis man beslutter og smide alle hæmninger – og virkelig har et crush på 90’erne – så man kan vælge at gå totalt old school. Og her mener vi altså at tage en gryde derhjemme fra skabet og enten selv klippe håret rundt i kanten eller få hjælp af en ven eller veninde. Det er dog virkelig hardcore, og der er vitterlig ingen garanti for, at det bliver bare nogenlunde pænt 🙂

Her hos RODEO klipper vi masser af ‘gryder’ hver dag i vores syv saloner. Og hvis du bestiller grydehår hos os, garanterer vi, at du bliver fuldt ud tilfreds 🙂

 

Hvad kendetegner grydehår i 2023?

 

Mange misforstår grydehåret og laver toppen alt for kort. Så ser det noget sjusket ud, og det ligner en form for fladpande-hat, der kun ligger på selve toppen af hovedet. Det går ikke. Så top og bund skal ikke fades blødt ind i hinanden. Derimod kommer grydehåret for alvor, hvis der laves en skarp kant mellem den øverste del af håret (der er grydeklippet) og nakken og siderne, der er kortklippede.

Kan alle få grydehår?

Nej, her er der virkelig tale om en frisure, der kan fungerer til nogle og bestemt ikke til andre. Har man glat hår, kan man få gryden. For så lægger håret sig naturligt ned til siderne og skaber netop den eftertragtede grydeeffekt. Hvis håret krøller – og derigennem rejser sig naturligt – vil det formentlig se lidt tosset ud.

Hvordan plejer man sit grydehår?

Hvis man vælger at få lavet en gryde, er det vigtigt, at man er ‘in it to win it’. Og med det mener vi, at man skal gå all in og overgive sig til sin nye frisure. For der er ingen tvivl om, at det for nogle vil være et drastisk skridt, der virkelig vil ændre deres stil og udtryk. Så hvis man får lavet en gryde, skal man også bære den med stil og stolthed. Så køb nogle gode hårprodukter og pas på dit hår. Og bær så dit grydehår med stolthed!

Hvordan styler jeg bedst min nye grydefrisure?

Her hos RODEO garanterer vi, at du ser skarp ud, hvis du rocker din nye grydefrisure sammen med et par solbriller, jeans og generelt lidt stramt tøj. Grydehår er jo karakteriseret ved at være kort og skarpt, og det fungerer rigtig godt med stramt og tøj, der er lidt ‘råt’. Eksempelvis slidte jeans, solbriller og en grov skovmandsskjorte.

Skal du have en gryde hos RODEO?

Hos RODEO er kvalitet det absolut vigtigste. Vi lever og ånder for at give vores kunder – uanset om de skal klippes eller barberes – den højeste kvalitet. Og det vil du allerede fornemme, når du træder ind af døren i én af vores syv saloner.

Her emmer det af hjemlig hygge og en rå atmosfære. Og alle vores frisører er simpelthen så flinke og gode mennesker, at vi garanterer, at du både får en god oplevelse – og ikke mindst en flot frisure eller barbering.

Vi laver rigtig mange grydefrisurer hver eneste uge, så du kan trygt sætte dit til rette i stolen og glæde dig til at se det færdige resultat.

Vi har saloner i 7 bydele – Frederiksberg, Østerbro, City, Amager, Vesterbro, Valby og Lyngby – og vi glæder os allerede til at klippe dig og rådgive om produkter, stylinger og meget andet.

Book din næste klipning hos RODEO med det samme!

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andre artikler