Frisurer 2020 | Hvilken frisure skal jeg vælge? – RODEO

Frisurer 2020 | Hvilken frisure skal jeg vælge?

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hår? Måske skal det bare være en lille ændring, måske skal der ske noget større. 

I dette indlæg kan du få inspiration til, hvilken frisurer, der kommer til at trende i 2020. Og alt efter hvor modig du er, er der rig mulighed for at skeje ud og få sit eget helt personlige udtryk. I 2020 er alt tilladt. 

Om du er til pandehår, korthårsfrisure eller noget helt tredje, vi har fundet 6 bud på, hvordan de bedste og vildeste frisurer ser ud i 2020.

 

Hårtrend 2020: Fuld fart på farver og kontraster

Stilikon og musiker Billie Eilish er ikke bange for det helt vovede udtryk. Til Oscar-uddelingen troppede hun op med en blanding af sort og neon grønt hår. Alt er muligt og tilladt. Især den meget markante neonfarve er noget af det, som er nyt og hidtil uset. Vi får aner tilbage til 90’erne og 00’erne, hvor netop farver som disse trendede. 

Hårtrend 2020: The mullet

Så er den tilbage – men denne gang i mange forskellige former og udtryk. Den populære 80’er frisure, the mullet, er ved at finde vej tilbage og flere kendte har allerede kastet sig over den. Blandt andet Miley Cyrus har adapteret frisuren, som helt sikkert kommer til at dele vandene. 

Hårtrend 2020: Pink og lyserødt hår

Denne hårtrend slog faktisk for alvor igennem i 2019 hos diverse kendisser, men vi ser stadig en stigende efterspørgsel på det sarte lyserøde/rosa hår. Det er jo også helt perfekt til rosé-sæsonen, som venter lige om hjørnet, ikke?

Hårtrend 2020: Det tilspidsede grydehår

Denne frisure – på Charlize Theron – ser for vild ud. Frisure, som især var populær i 90’erne, er ved at få en renæssance. Frisuren er kendetegnet ved en tætklippet nakke, som bliver mødt af en skarpklippet top, som er væsentlig længere og lige langt forfra og bagtil.

Hårtrend 2020: tykt og langt pandehår

Hvorimod French girl fringe er en frisure, der i høj grad består af et lige lag pandehår er denne trend en del mere tung og markant én af slagsen. Det fyldige, lange pandehår er en stor tendens i øjeblikket. Det er en frisure der især er god til langhårede og gerne de, der har kraftigt hår. På den måde bliver der skabt endnu mere fokus på pandehåret, som indrammer ansigtet og giver et friskt udtryk.

Hårtrend 2020: 60’er inspireret pandehår

En fringe er mere eller mindre pandehår, som lægger sig på panden. Det kan både være kurvende eller lige klippet. Vi har skrevet om det i et af vores tidligere indlæg, men pandehår generelt er en kæmpe trend, som vi tror, kommer til at dominere 2020. Lige denne type frisure er en casual og chic frisure, som vil klæde mange forskellige ansigtsformer.

 

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Andre artikler