KAMPAGNER

SOMMERKLAR - Spar nu 30%
på farve, reflekser & babylights

Book tiden nu under
“SOMMERKLAR30”

BEHANDLINGER

Hvad er forskellen på
Babylights og reflekser?

Reflekser
Refleks-/stribebehandlingen er til dig, der ønsker lysere eller mørkere hår med spil i håret, samt en helhed fra bund til spids. Hvis ikke du ønsker en markant forskel i din bund end dine spidser, er reflekser/striber den rette behandling for dig. Læs mere om reflekser/striber her.

Babylights 
Teknikken minder om de almene striber, som laves med helt fine vævninger og meget lille separation mellem folierne. På denne måde opfrisker babylights din naturlige hårfarve og giver et smukt farvespil. Du skal stadig vælge reflekser/striber, når du booker tid. Læs mere om babylights her.

RODEO signatur kur
Vores signatur kur bliver skræddersyet til dit hår og tilfører lige præcis det dit hår mangler, for at få de bedste betingelser imod et sundt og glansfuldt hår.

Priser Helfarve

Farve Pakke 1Pris fra
Helfarve (hårlængde)869-1149 kr.
+ RODEO signatur kur249 kr.
Samlet normal pris1118-1398 kr.
Pakkepris med 30% rabat782-978 kr.

OBS! Rabatten fratrækkes efter endt behandling. Priserne for farve er afhængige af hårlængde og behandler. Alle priser er fra priser for behandlinger hos Stylister. Der tillægges ekstra gebyr for behandlinger ved Master Stylister og Art Director, og ved behandlinger med ekstra tykt/langt hår. 

Priser reflekser/babylights

Farve Pakke 2Pris fra
Reflekser/babylights1899 kr.
+ RODEO signatur kur249 kr.
Samlet normal pris2148 kr.
Pakkepris med 30% rabat1504 kr.

*Der må ikke have gået mere end 3 måneder siden sidste behandling