Rising Stars 30%

RODEO RISING STARS

Lige nu kan du spare
30% på dit næste klip

I RODEO går vi meget op i vores vores elever og lægger derfor meget fokus på at dygtiggøre- og oplære dem, så de en dag kan blive de bedste frisører og Stylister i RODEO.

Vil du derfor spare flere penge på dit næste klip og samtidig bidrage til vores elevers udvikling? Hvis du ikke har noget imod at sidde lidt ekstra i stolen, så tilbyder vi lige nu 30% rabat på klip, der udføres af RODEOs Rising Stars, som er vores udvalgte Junior- og Junior Top Stylister. 

Rabatten er gældende alle dage pånær lørdage frem til 1. November. Det betyder, at du skal have siddet i stolen senest denne dato. Tilbudet kan ikke kombineres med RODEO Vennekort, andre tilbud / kampagner.  

Brug koden RISINGSTARS30

PRISERNE

Forskellen mellem Junior Stylist
og Junior Top Stylist i RODEO

Da frisøruddannelsen er lang og kompleks, er vores Junior Stylister inddelt i forskellige niveauer baseret på deres kompetencer. Derfor er priserne også varierende. 

Junior Stylist
Vores Junior Stylister kan klippe både herrer og damer, og klippene er altid superviseret af andre frisører i salonen, hvorfor du altid er i trygge hænder. Junior Stylisterne assisterer frisørerne og bliver dermed dygtigere dag for dag.

Junior Top Stylist
Vores Junior Top Stylister er ekstra kompetente og dygtige, hvorfor prisen er højere ved disse. En Junior Top Stylist er næsten færdig med sin uddannelse og er derfor et stenkast fra at kunne kalde sig frisør og Stylist i RODEO. 

Så meget sparer du:

Rising StarFuld prisMed -30%
Herreklip - Junior Stylist399 kr.279 kr.
Herreklip - Junior Top Stylist449 kr.315 kr.
Dameklip - Junior Stylist449 kr.315 kr.
Dameklip - Junior Top Stylist539 kr.378 kr.
Teenageklip pige (13-19 år)399 kr.279 kr.
Teenageklip dreng (13-19 år)349 kr.245 kr.
Børneklip under 6 år269 kr.189 kr.*
Børneklip under 12 år319 kr.224 kr.*

Jonas

Junior Stylist
City
Se video

Den friske og ambitiøse Jonas er teknisk kompetent og særlig god til herreklip, teenageklip eller klipning af spidser i et langt hår.

Sarah

Junior Top Stylist
Valby
Se video

Sarah er næsten færdig med sin uddannelse, hvorfor hun inden længe kan kalde sig Stylist. Hun udfører alle behandlinger med høj præcision.

Isha

Junior Top Stylist
Nørrebro
Se video

Isha er snart færdigudlært og mestrer alle discipliner indenfor frisørfaget. Du er derfor i trygge hænder, når du booker enten dame- eller herreklip.

Helena

Junior Stylist
Vesterbro
Se video

Med stor ambition inden for frisørfaget, bliver Helena dygtigere dag for dag. Du kan bestille tider hos hende til både herre- og dameklip.

Emilie-Aia

Junior Top Stylist
Amager
Se video

Emilie-Aia er en hårdtarbejdende og målrettet Rising Star, der inden længe kan kalde sig uddannet frisør. Hun klipper både herrer og damer.

Stine

Junior Top Stylist
Østerbro
Se video

Inden længe kan Stine kan kalde sig uddannet frisør og Stylist. Hun er kompetent indenfor frisørfaget og klipper både herrer- og damer.

Mads

Junior Stylist
Gl. Kongevej
Se video

Mads er allerede enormt skarp til både herre- og dameklip. Derudover er Mads en af RODEOs bedste til stilen “fade” og “skinfade”.

Rikke

Junior Top Stylist
Rolighedsvej
Se video

Den faglig dygtige og kompetente Rikke kan snart kan kalde sig færdiguddannet Stylist, og kan derfor både klippe herrer og damer.

Mia

Junior Top Stylist
Østerbro
Se video

Snart kan Mia kalde sig uddannet frisør, men hun er allerede teknisk dygtig i frisørfaget, og klipper både damer og herrer. 

Camilla

Junior Stylist
Lyngby
Se video

Camilla er en passioneret, ambitiøs og talentfuld frisørelev med styr på stil og teknik. Hun udfører herre-, teenage- og børneklip.

Andreas

Junior Stylist
Amager
Se video

Andreas har en stor passion for faget, samt et positivt og smittende humør! Han udfører herre-, teenage og børneklip. 

Rikke

Junior Stylist
Vesterbro
Se video

Rikke mestrer allerede alle former for discipliner inden for frisørfaget, herunder herre-, dame- og børneklip. Lige nu er Rikke på barsel.