Content Creator søges

JOB I RODEO

Content creator med visuel kant

I RODEO udvider vi nu vores marketingafdeling og søger derfor en Content Creator med visuel kant, der vil indgå i vores kreative team med placering i centrum af København.

Er du aktiv på de sociale medier? Kan du både spotte trends, monitorere og respondere på indlæg? Tænker du kreativt, og kan du omsætte de kreative tanker til indhold? Kan du trylle med grafikken? Og er der en lille projektleder gemt i dig. Så vil vi rigtig gerne snakke med netop dig.

HVEM ER RODEO?

De største i vores felt

RODEO er en ung og dynamisk virksomhed, som siden 2015 har åbnet hele 10 saloner fordelt i Københavnsområdet, herunder på Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Amager, Frederiksberg, i Valby, København K, Lyngby og Ørestad.

Vores lille familie med knap 70 medarbejdere er fordelt ud i disse 10 saloner, hvor vi servicerer omtrent 6000 kunder om måneden. Derfor leder vi efter de helt rigtige medarbejdere, der passer ind i vores friske, innovative og seje miljø. 

Vi er så meget mere
end bare frisører

RODEO Sommerfest 2022
RODEO x Diesel
RODEO x Dråben i Havet
Grand Opening af Lyngby 2020
Afspil video

INTERESSERET?

Send os din ansøgning

Vi tilbyder dig en plads på vores HQ-kontor ved Marmorkirken i centrum af København. Det er vigtigt at du altid har et flot hår, så derfor vil du have fri adgang til behandlinger og produkter i RODEOs saloner.

Stillingen er fuldtid eller 37 timer pr. uge. Dog kan stillingen også besættes med 20 timer pr. uge med henblik på at blive fuldtidsansat indenfor en kort periode.

Du sender din motiverede ansøgning, CV m.m. til medejer og partner Hoang på hn@rodeo.dk senest den 29. juni. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Hoang på tlf. 3141 4405. Vi afholder samtaler løbende.

Lidt om opgaverne

Lidt om dig