Tag turen fra Hobro til RODEO

RODEO

RODEO: Din nye premium frisør nær Hobro!

Siden opstarten i København i 2015 har RODEO været dedikeret til hårpleje af høj kvalitet. Nu har vi taget skridtet videre og åbnet vores første salon i Jylland, nemlig i Ålborg. Vi glæder os til at byde alle fra Hobro og omegn velkommen!

Er du fra Hobro og søger en førsteklasses frisør? Book tid hos RODEO i Ålborg nu!

Bookingen åbner snart, men i mellemtiden kan du skrive dig op nedenfor. Her kan du modtage en rabatkode, som giver dig 50% rabat på dit første herre- eller dameklip, når RODEO åbner i Aarhus. 

SKRIV DIG OP NEDENFOR MED DIN EMAIL OG MODTAG EN RABATKODE PÅ 50% PÅ DIT FØRSTE HERRE- ELLER DAMEKLIP

FAMILIENS FRISØR

Hele familiens frisør tæt på Hobro!

Hos RODEO ved vi, at hvert familiemedlem har sin egen stil. Uanset om det er lillebrors første klip, teenagerens ønske om at prøve noget nyt, eller mor og far, der trænger til en opfriskning, er vi klar med saksen. Vi tager os tid til at forstå hver kundes unikke behov og ønsker. For de yngste, som måske synes, det hele kan være lidt spændende, er tålmodighed en dyd hos os. At være hos frisøren skal jo være sjovt, ikke skræmmende!

Vi ved også, at en tur til frisøren kan være en skøn pause fra hverdagen. Derfor sørger vi for, at alle vores kunder – store som små – føler sig i trygge og gode hænder. Og for at gøre besøget endnu mere særligt, byder vi på et bredt udvalg af lækre drikkevarer. Hvad siger du til en professionel baristakaffe, frisklavet af en af vores talentfulde frisører? Ja, du læste rigtigt! Vores frisører har nemlig også været på baristakursus, så du kan få en frisøroplevelse ud over det sædvanlige.

Så bor du i nærheden af Hobro og leder efter mere end bare en klipning? Kom forbi RODEO i Ålborg. Vi glæder os til at klippe, style, servere en skøn kaffe og dele smil med jer.

børn(bil)
Frisør valby

Mød RODEOs talentfulde team af stylister!

I RODEO har vi en række af dedikerede og dygtige frisører, som alle kommer med deres unikke touch og baggrund. Deres titler afspejler deres niveau af erfaring og ekspertise inden for frisørfaget, hvilket naturligt påvirker priserne på vores behandlinger alt afhængigt af hvilken frisør du vælger. Hvis du overvejer at tage turen fra Hobro, kan du læse lidt nærmere om vores forskellige stylister, inden du booker en tid:

Stylist: Vores Stylister er dygtige udlærte frisører, der bringer de nyeste trends og friske idéer til bordet, når det kommer til klip, farve og styling. De er perfekte, hvis du søger et moderne og friskt look!

Master Stylist: Med flere års erfaring under bæltet er vores Master Stylister skarpe i alle teknikker indenfor klip, farve og styling. De har udbygget deres færdigheder gennem forskellige kurser og er klar til at give dig en skræddersyet oplevelse.

Art Director: Vores Art Directors har mange års erfaring inden for frisørfaget og yder en høj service. De har et ekstra godt øje for detaljen og er nogle af vores mest eftertragtede stylister i RODEO. Du kan forvente intet mindre end perfektion ved en behandling god dem!

Book en tid og tag turen fra Hobro til RODEO. Uanset hvilken type stylist du vælger, kan du være sikker på at modtage en top professionel behandling som efterlever RODEOs værdier. 

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95