RODEO: Din nye frisør 5 minutter fra Nørresundby

DIN NYE FRISØR

RODEO: 5 minutter fra Nørresundby

Leder du efter en frisør tæt på Nørresundby? Så er det oplagte valg at tage den korte tur ind til Ålborg centrum. Her ligger RODEO som er en erfaren kæde indenfor frisørbranchen. RODEO er oprindeligt fra København og har eksisteret siden 2015, hvor vi sidenhen er vokset til at være en af danmarks største frisørkæder. Opdag vores luksuriøse og moderne salon, som er den første i Jylland, med flere på vej.

   Nørregade 18 9000 Ålborg (Se på kort)

RODEO TILBYDER

Kvalitet der tæller:
Et stenkast fra Nørresundby

Hos RODEO glæder vi os til at byde vores naboer fra Nørresundby velkommen i salonen. RODEO er ikke bare endnu en frisørsalon i Ålborg – vi er en oplevelse. Vores saloner er designet med en unik, moderne æstetik, der skiller sig ud fra mængden. Hos RODEO ved vi, at dit hår er en vigtig del af, hvordan du præsenterer dig selv. For os er det vigtigt at være på forkant med udviklingen inden for frisørbranchen. Derfor sender vi regelmæssigt vores frisører på kurser, så de hele tiden kan udvikle sig og tilbyde det bedste til vores kunder. Vores salon i Ålborg er designet med fokus på afslapning og komfort, så du kan nyde din tid her og forlade stedet med en følelse af fornyet energi – både hvad angår dit hår og dit humør. Ud over RODEOs ekspertise inden for hårpleje, er vores frisører også professionelle baristaer. Mens du sidder i stolen, kan du nyde vores store udvalg af professionel baristakaffe eller en række andre lækre drikkevarer.

Tag en smuttur fra Nørresundby ind til Ålborg for at opleve RODEOs kvalitetsniveau. Book din tid nu og mærk forskellen!

Frisør Østerbro

RODEO HERRE

Eksperter i Herreklip:
Fra Nørresundby til RODEO

Leder du efter en frisør tæt på Nørresundby med specialkompetence inden for herreklip og skægpleje?

Hos RODEO er vores frisører konstant opdaterede indenfor de seneste tendenser og teknikker indenfor herreklip og skægpleje. Vi har desuden et udvalg af produkter, som er nøje udvalgt til dig, der ønsker at vedligeholde og style dit hår hjemmefra. Hvert besøg hos RODEO har til formål at sikre, at du forlader salonen med et opdateret look, der udstråler selvsikkerhed. Hvis du bor i Nørresundby og leder efter din nye faste frisør, er RODEO det oplagte valg. 

En væsentlig del af RODEOs DNA trækker tråde til den gamle, traditionsrige “barberstyle”. Vi har en dyb respekt for håndværket og de metoder, der gennem årene har formet frisørfaget. For RODEO handler det ikke kun om en god klipning, det handler om at skabe en helhedsoplevelse, hvor du som kunde føler sig værdsat og forstået. Vi ønsker, at de ser RODEO som et sted, hvor det altid er fedt at vende tilbage.

OM OS

RODEO's Historie:
Fra København til Jylland

Siden vores begyndelse i 2015 har RODEO sat sit præg i lokkerne og hjertet af mange danskere. Det hele startede i København på Frederiksberg, hvor vi i 2015 åbnede vores første salon med visionen om at skabe en ny tilgang til den klassiske opfattelse af en frisørsalon. Derfra har RODEO’s rejse ført os til at etablere hele 10 saloner rundt om i København. Efter snart 9 år i branchen er vi blevet klar til at udvide RODEO til Jylland. Selvom vi er nye i Jylland, kan vi med vores mange års erfaring og ekspertise inden for frisørfaget garantere en 1. klasses frisøroplevelse. Vi ser frem til at byde alle jer fra Nørresundby og omegn velkommen hos RODEO i Ålborg. Vi er spændte på at dele vores kunst, passion og dedikation med jer!

Produkter

Det siger vores kunder

Følg os på Instagram
for at få inspiration og tips!

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 3 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95