RODEO: Din nye frisør tæt på Hjørring

RODEO

Velkommen til RODEO:
Din nye frisør tæt på Hjørring

RODEO er et helt nyt frisørkoncept i Jylland, men vi har eksisteret i København siden 2015, hvor vi gennem årene er vokset til at være den største og mest førende frisørkæde med 10 saloner, fordelt ud over hele København. RODEOs første ud af flere saloner i Jylland ligger i Ålborg. Med vores åbning i Ålborg ønsker vi at byde vores nye naboer fra Hjørring og nærliggende områder velkommen på den bedst tænkelige måde. Tag turen til RODEO, Vi lover det er det hele værd!   Nørregade 18 9000 Ålborg (Se på kort)

LÆR OS AT KENDE

Oplev RODEO:
kun en kort tur fra Hjørring

Når du tager turen fra Hjørring til RODEO, som ligger i Ålborg’s pulserende hjerte, møder du en moderne tilgang til frisørfaget. Her er grunden til, at RODEO skiller sig ud:

Uovertruffen Ekspertise: Vores frisører ved, hvad de laver. De er allesammen højtuddannede og dedikerede til deres håndværk. De fornyer sig konstant ved at inkorporere de seneste trends og teknikker for at garantere at de kan levere det look du går og drømmer om.

Udsøgt Kvalitet: Vi har en høj standard for de produkter og værktøjer, vi bruger, hvilket sikrer, at din behandling er af højeste kvalitet, hver gang. Vi bruger bla. mærker som Kevin Muprhy og Living Proof. 

Skræddersyet Service: For os er et af de vigtigste elementer ved et frisørbesøg en god dialog. Vi lytter, forstår og rådgiver, så du kan gå fra salonen med en stil, der føles som den bedste version af dig.

Hyggelig Salon: Træd ind i en oase af komfort i vores salon. Hvert element er designet til at gøre dit besøg så afslappende og luksuriøst som muligt. 

Selvom Ålborg er nyt territorium for os glæder vi os til at byde dig fra Hjørring velkommen. Oplev forskellen hos RODEO – vi ser frem til at forkæle dig. 

Frisør Oerestad

VI TILBYDER

Tag turen fra Hjørring:
Oplev Ålborgs bedste baristakaffe

Når det kommer til at vælge en frisør, er kvalitet, atmosfære og service nøgleordene. Så når du tager turen fra Hjørring til RODEO, garanterer vi et serviceniveau ud over dine forventninger. Hos RODEO har vi skabt Pleasurekortet som en særlig invitation til at opleve noget ud over det sædvanlige.

Barista-kvalitet hos frisøren: Har du nogensinde forestillet dig at kombinere et besøg hos frisøren med kaffeniveauet fra din yndlingscafé? Hos RODEO har vi taget vores frisørers ekspertise til et nyt niveau ved at sende dem på baristakursus. Dette sikrer, at dit besøg bliver en kombination af perfekt hår og den perfekte kop kaffe.

Bredt sortiment: Med Pleasurekortet tilbyder vi en række drikkevarer, der er nøje udvalgt for at gøre din tid hos os endnu mere behagelig. Uanset om du er til en klassisk espresso eller noget mere eksotisk, har vi noget for enhver smag.

Hvis du er fra Hjørring og leder efter en frisør, der tilbyder noget ud over det sædvanlige så er RODEO stedet for dig. 

 
 

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95