RODEO

RODEO er din nye nabo: Frisør nær Åbyhøj

Er du fra Åbyhøj og leder efter en frisør i topklasse?  Siden vores begyndelse i København i 2015 har RODEO altid haft en passion for hårpleje af højeste kvalitet. Nu tager vi et nyt spændende skridt ved at åbne vores første salon i Jylland, præcist i hjertet af Århus. Det vil sige at din nye frisør ligger lige rundt om hjørnet for dig der kommer fra Åbyhøj. Vi glæder os til at byde dig velkommen i stolen til efteråret.

Bookingen åbner snart, men i mellemtiden kan du skrive dig op nedenfor. Her kan du modtage en rabatkode, som giver dig 50% rabat på dit første herre- eller dameklip, når RODEO åbner i Aarhus. 

SKRIV DIG OP NEDENFOR MED DIN EMAIL OG MODTAG EN RABATKODE PÅ 50% PÅ DIT FØRSTE HERRE- ELLER DAMEKLIP

FAMILIENS FRISØR

Hele familiens frisør tæt på Åbyhøj

Hos RODEO er vi passionerede omkring hår, men vi ved også, at det er mennesket bag håret, der virkelig tæller. Uanset om du søger en frisk ny stil, eller bare skal holde frisuren ved lige, møder vi hver kundes behov med dygtighed og forståelse. Vi tager os tid til at lytte, så hver klipning ikke kun matcher dit hår men også din personlighed. For vores yngste gæster, hvor et frisørbesøg kan være nyt og overvældende, sørger vi for at skabe ro, så oplevelsen forbliver positiv.
 
Til  dem, som ser frisørbesøget som en lille flugt fra dagens travlhed, har vi også tænkt på jer. Udover vores hårplejeekspertise byder vi på et udvalg af drikkevarer, herunder baristakvalitetskaffe, for at gøre dit ophold lidt mere specielt.

Så hvis du bor i Åbyhøj eller er i Århus-området, er du varmt velkommen til at tjekke RODEOs nye salon i hjertet af Århus. Med vores debut i Jylland vil vi fortsætte med at tilbyde vores velkendte kombination af kvalitet og komfort. Vi håber at se dig snart!

 
børn(bil)
Frisør valby

Mød RODEOs talentfulde team af stylister!

I RODEO har vi en række af dedikerede og dygtige frisører, som alle kommer med deres unikke touch og baggrund. Deres titler afspejler deres niveau af erfaring og ekspertise inden for frisørfaget, hvilket naturligt påvirker priserne på vores behandlinger alt afhængigt af hvilken frisør du vælger. Hvis du overvejer at tage turen fra Hobro, kan du læse lidt nærmere om vores forskellige stylister, inden du booker en tid:

Stylist: Vores Stylister er dygtige udlærte frisører, der bringer de nyeste trends og friske idéer til bordet, når det kommer til klip, farve og styling. De er perfekte, hvis du søger et moderne og friskt look!

Master Stylist: Med flere års erfaring under bæltet er vores Master Stylister skarpe i alle teknikker indenfor klip, farve og styling. De har udbygget deres færdigheder gennem forskellige kurser og er klar til at give dig en skræddersyet oplevelse.

Art Director: Vores Art Directors har mange års erfaring inden for frisørfaget og yder en høj service. De har et ekstra godt øje for detaljen og er nogle af vores mest eftertragtede stylister i RODEO. Du kan forvente intet mindre end perfektion ved en behandling god dem!

Book en tid og tag turen fra Hobro til RODEO. Uanset hvilken type stylist du vælger, kan du være sikker på at modtage en top professionel behandling som efterlever RODEOs værdier. 

Det siger vores kunder

kort salon rodeo

Alle RODEO saloner

RODEO Ørestad – Kay Fiskers Pl. 4

RODEO Amager – Amagerbrogade 78

RODEO City – Klosterstræde 16

RODEO Nørrebro & DONNA Studio – Nørrebrogade 28

RODEO Østerbro – Østerbrogade 49

RODEO Lyngby – Jernbanepladsen 10

RODEO Valby – Valby Langgade 36  

RODEO Vesterbro – Istedgade 43a

RODEO Rolighedsvej – Rolighedsvej 9 

RODEO Gl. Kongevej – Gammel Kongevej 95