Colour Days

KAMPAGNER

COLOUR DAYS Spar 40%
på Balayage eller Reflekser

RODEO tilbyder derfor –40% på balayage- og/eller reflekser plus en Smartbond-kur*. Tilbuddet er til dig, der aldrig har fået en balayage eller reflekser før hos RODEO, eller som er helt ny kunde i RODEO. 

OBS! Rabatten fratrækkes efter endt behandling i salonen. Priserne vist i eksemplet er fra priser for Stylister. Der tillægges ekstra gebyr for behandlinger ved Master Stylister og Art Director.

Book tiden under COLOUR DAYS 40%

PRISERNE

Hvilken farvebehandling skal du vælge
– Balayage eller reflekser/striber?

Balayage
Ønsker du et hår, hvor det ligner, at solen har lysnet dit hår helt naturligt? Så er balayage et godt valg.  Ved balayage behandlingen smelter din egen hårfarve sammen med lysningen, så du ikke vil opleve en markant udgroning eller et unaturligt lyst hår. Samtidig vil du beholde dybden fra din egen hårfarve. Kombinationen af din egen hårfarve og lysningen, vil give et fantastisk spil. Læs mere om balayage her.

Reflekser / striber
Reflekser / striber er for dig, der ønsker lysere eller mørkere hår med spil i håret, samt en helhed fra bund til spids. Denne farvebehandling er meget individuel, da tykkelsen på reflekserne / striberne i håret kan laves med stor variation. Hvis ikke du ønsker en markant mørkere bund end dine spidser, er reflekser / striber den rette behandling for dig. Læs mere om reflekser/striber her.

*Smartbond-kuren
Smartbond-kuren forlænger holdbarheden på din farve og fastholder de bindinger, vi har i håret. Håret vil derfor forblive stærkere og farven vil blive flottere. Læs mere om Smartbond-kuren her.