Midlertidige ændringer af dit Vennekort som følge af COVID-19

I RODEO er sammenhold et nøgleord. Vi er ét samlet team, og det har vi holdt fast i på trods af, at vores grundlag som forretning har været lukket ned. RODEO kan nu slå dørene op og byde dig velkommen indenfor i vores saloner. Men vi har behov for at gennemføre ekstraordinære midlertidige ændringer, efter en ekstraordinær situation med COVID-19 nedlukningen.

De første 30 dage efter genåbningen, vil du ikke modtage din normale Vennekort-rabat, som du plejer ved betalingen. Til gengæld får du udstedt et gavekort på din Vennekort-rabat, som du kan modregne i betaling af behandlinger og produkter i perioden 1. september 2021 til 31. december 2022. 

Det betyder, at du fra den 10. maj 2021 vil kunne anvende dit RODEO Vennekort, som du plejer.

Når du indløser dit gavekort efter d. 1 september, vil du således kunne kombinere det med din normale Vennekort-rabat. 

Gavekortet er kun gældende ved fysisk fremvisning. Medbring det derfor, når du vil indløse det. 

Ved at besøge RODEO inden d. 10 maj vil du være med til at sikre samt fastholde det RODEO, du sætter så stor pris på og kender så godt. Du kan være helt tryg ved, at du kan udnytte din udskudte Vennekort-rabat på et senere tidspunkt. 

Året 2021 bliver et godt år at være Vennekort-holder i RODEO, da vi forventer at kunne præsentere endnu flere fordele for vores faste kunder.

Vi bør hjælpe hinanden, og vi har brug for din hjælp!

Har du ikke et RODEO Vennekort, så tryk her! Så kan du få 20% rabat på produkter og behandlinger i fremtiden. 

Lær os bedre at kende!
Tjek os ud på Facebook & Instagram