De bedste herrefrisurer i 2023 - fra frisørernes perspektiv

2023 er godt undervejs, og vi tager derfor et kig tilbage på de største tendenser inden for herrefrisurer i år og året ud. Efter lang tid, hvor ’faden’ og de mere klassiske herrefrisurer har domineret gadebilledet, er der opstået nye tendenser inden for hårmoden. Corona var skyld i, at vi ikke kunne besøge vores frisør i månedsvis, hvilket betød, at vi måtte lade lokkerne gro. Derfor ser vi nu, at længde er blevet populært igen. Tendenser som den klassiske surfer herrefrisure og grydehåret er rykket ind på salonerne igen, og vi er vilde med det. 

Vi ser tilbage på en periode, hvor variationen i de populære herrefrisurer var stor. Et år, hvor både længde og ’messy’ udtryk er kommet på dagsordenen igen – men også et år, hvor vi igen holder fast i de mere klassiske herrefrisurer.

Mandepagen eller ’Surferduden’

Surferhåret passer til manden med lækkert og sundt hår og er en herrefrisure, der har fået sit helt store comeback i 2023. Mandepagen er perfekt til ham, der godt vil signalere, at han ikke går op i sit hår – men denne herrefrisure kræver altså, at man både passer og plejer lokkerne, da den ellers kan komme til at se usoigneret ud. 

For at få det rigtige surferudtryk skal man få klippet spidserne jævnligt. Både for at holde faconen og for at undgå at komme til at ligne en surferdude, der ikke går i bad. Frisuren er derfor til ham, der går op i sit hår og er villig til at pleje det. Herrefrisuren klæder både manden med krøller og ham uden – men har man høje tindinger eller begyndende måne, skal man styre uden om denne frisure. 

Tilbagestrøget – ’American Psycho’ herrefrisure

En klassisk herrefrisure, som vi også har stødt på i 2023. Siderne og nakken klippes lidt til, mens længden beholdes på toppen for at kunne stryge håret tilbage. Herrefrisuren kan både styles til hverdag med et mat look uden for meget produkt i eller til mere festlige begivenheder, hvor man kan skrue op for det slikkede look. 

Frisuren er tidløs, og den holder stadig – men den kan ikke bæres af alle. Har man måne eller meget høje tindinger, så fungerer den ikke. Har du derimod kun begyndende måne eller høje tindinger, så kan den sagtens fungere. 

Kunne du tænke dig at finde ud af, om denne herrefrisure klæder dig? Kom forbi hos din lokale Rodeo salon, så kan vi guide dig til den bedste herrefrisure til dit hår.

Grydehåret – ja, du hørte rigtigt, den er tilbage som en af 2023’s største herrefrisurer

Grydegarnet, der kom frem i de tidlige halvfemsere, er for alvor tilbage som en af de mest populære herrefrisurer i 2023. Der er dog sket lidt, siden frisuren tog sine spæde skridt i de tidlige halvfemsere – den er nemlig tilbage i en lidt anden udgave. Selvom frisuren emmer af 90’er-nostalgi, skal den i dag ikke se ud, som da mor klippede dig hjemme på badeværelset – den skal nemlig være kortere og ’fades’ en smule mellem top og bund. Frisuren er derfor en optimeret udgave af den klassiske gryde, og kanterne i toppen må ikke være for skarpe. 

Frisuren hitter især hos de yngre generationer – men hos RODEO synes vi, at de fleste kan rocke denne herrefrisure. 

De bedste herrefrisurer i 2021
herrefrisurer i 2021

Midterskilningen – Den klassiske

Herrefrisuren, der går igen år efter år. – Og med god grund, da denne klassiker er en virkelig klædelig frisure til mænd. Frisuren passer til den tidløse mand, der går op i at se skarp og velsoigneret ud. Den er nem at håndtere og kræver ikke de store færdigheder inden for styling – den er derfor perfekt til dig, som gerne vil have en flot herrefrisure uden så meget bøvl. 

Frisuren kommer i forskellige variationer, den kan enten være klippet til, så den står skarpt og rent, eller den kan være lidt mere ’messy’. 

Spørg din frisør, hvad der klæder dig bedst, hvis du er i tvivl. Hos RODEO er vi altid klar på en snak om, hvilken herrefrisure der vil være skarpest til dig.

’Textured crop’ herrefrisure

Volumen på toppen og korttrimmet i siderne – denne herrefrisure er en af de helt store i 2023. Det forstår vi godt, da den er klæder langt de fleste ansigtsformer og typer. Samtidigt kan den styles på mange forskellige måder afhængig af din stil. For at opnå det skarpeste udtryk med denne frisure anvendes produkter, der giver massere tekstur, og som giver en mat finish. 

De bedste herrefrisurer i 2021

Få klippet din næste herrefrisure hos RODEO

Vi håber, du fandt inspiration til din næste herrefrisure med dette blogindlæg. Hos RODEO er vi altid klar til at guide dig til at finde den herrefrisure, der vil klæde dig bedst. Tøv endelig ikke med at booke en tid her hos RODEO (tryk blot oppe i højre hjørne på BOOK TID), hvis du ønsker at få stylet dit kommende look hos en af vores frisører i København. Du skal endelig heller ikke holde dig tilbage for at komme ned forbi en af vores lokale saloner til en snak om disse tendenser, eller hvis du ønsker at høre mere om, hvordan fremtidens tendenser kunne se ud.