PANDEHÅR I 2020 | DERFOR BØR DU OVERVEJE PANDEHÅR

RODEO

RODEO

Når det kommer til pandehår, findes der næsten pandehår, der passer til enhver ansigtsform. Pandehår er i 2019 og 2020 blevet en trend i blandt kvinder herhjemme, men i høj grad også i resten af verden. De fleste har måske prøvet det eller overvejet det. Det kan også være noget af en omvæltning for mange kvinder, men det kan faktisk ende med at blive rigtig flot.

“French girl fringe”

Den såkaldte French girl fringe (FGF) er efterhånden blevet en af de mest tidløse og populære trends, når det kommer til pandehår. Den er ideel til de kvinder, der føler sig komfortable i at bære pandehåret. Men FGF er i høj grad også en velegnet style til de kvinder, der overvejer at prøve kræfter med trenden. Det er en blid måde at starte ud på, da frisuren er så mangesidig og passer til mange forskellige ansigtsformer og hårgrænser. Denne type pandehår udtrykker virkelig din personlighed, og det er ideelt til at nyskabe dit look i 2020.

View this post on Instagram

Dimanche à Paris 💄 #iwokeuplikethis

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

I det hele taget åbner denne type pandehår dit ansigt langt mere op, som visuelt styrker og løfter kindbenene. Franske kvinder er historisk set kendt for at kunne bære pandehåret på utrolig flot vis, hvorfor dette look også er opkaldt efter selvsamme. 

Når du går til frisøren og beder om en FGF, bør du bede din frisør om at overveje din ansigtsform. Din frisør vil kunne guide dig igennem, hvilken type pandehår der passer til din hårgrænse og dit ansigt. Længden på en FGF kan variere fra at sidde lige over øjenbrynene til knap at røre dine øjne eller sågar sidde ud for øjnene. 

Pandehår til runde ansigtsformer

Pandehår der stryger mod en af ansigtets sider kan være virkelig flot til kvinder med en rund ansigtsform. Her kan det anbefales, at du får lavet lidt længere kanter hos frisøren, så pandehåret falder lige under kindbenet. Se eksemplet nedenfor.

Oval ansigtsform

En oval ansigtsform er en anelse længere end bredere. Ofte kan lidt længere ansigter bære noget tungere og længere pandehår.

Få stylet dit pandehår hos en frisør

Der er ingen grund til at spolere dit kommende look ved at prøve at klippe dit eget hår. Regel nummer et, når det kommer til pandehår, er at du ikke må klippe det selv. Ligegyldigt om du føler dig optimistisk eller måske har prøvet at klippe før. Det kan ende i en katastrofe. Du er nødt til at involvere en professionel frisør. Det er svært at mestre uden flere års erfaring som frisør, hvorfor du også skal holde dig fra at gøre det selv.

Hos Rodeo er flere af vores dygtige frisører specialiseret i pandehår til kvinder. Det er vores fornemste opgave, at du bliver tilfreds med dit kommende look. Vores frisører følger de nyeste trends, og vi kan rådgive dig om pandehår i forhold til din ansigtsform. Der er mange muligheder, og der er ingen tvivl om, at denne tendens er utrolig smuk og populær for tiden og formentlig forbliver det i 2020.

De to eksempler ovenfor er klippet og stylet af Rodeos dygtige frisører og stylister. Når du besøger os, får du naturligvis også rådgivning om, hvordan du vedligeholder håret, og hvordan du styler det hjemmefra. Vi anbefaler også de bedste produkter til dit pandehår, således at looket er holdbart over længere tid. 

Kunne du overveje at få stylet pandehår med Rodeo? Vælg blot en af vores saloner her på siden og bestil din tid i dag. Vi glæder os til at se dig.

Del:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Andre artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *